StartpaginaGeschiedenisLibreBandstotenDriebandenKaderKunststotenPoolSnookerPower-SnookerArbitrageHistorische GroothedenWereld-ToppersClubs van NederlandStel jezelf voorSchijnwerperWeb winkelPrijsvraagLeuke biljart weetjesDownloadsSpelletjesAnimaatjesAfbeeldingenGastenboekForumLinks en PartnersContact

         Bol.com logo Link naar Bol.com Bol.com actie link

Contact

__________________________________________________________________

omroep mannetje

U heeft besloten een bericht te sturen.

 

__________________________________________________________________

Dan vinden wij het netjes om ons aan u voor te stellen.

John Pechtold en Omar Dekker maken en onderhouden Biljartsporten.nl en zijn vaak te vinden in Vlissingen en Bergen op Zoom voor een spelletje biljart.

Zeeland is dus de thuisbasis van Biljartsporten met een uitwijk naar Brabant.

John Pechtold

Ik speelde vanaf 1989 tot 2000 bij biljartclub WBC '68 te Wildervank in Groningen, maar na een verhuizing richting Vlissingen in Zeeland heb ik dit clubleven vaarwel moeten zeggen. Sinds 2014 biljart ik weer bij een vereniging in Oost-Souburg.

John PechtoldJaarlijks keerde ik terug naar Wildervank om daar deel te nemen aan de Boelens Beker, een toernooi van tradities in het statige en monumentale pand van Party-Zalencentrum Boelens.

Helaas heeft deze biljartlocatie haar deuren moeten sluiten in 2011. In dit tweede thuis werd wel de basis gelegt in het Libre, het Bandstoten en het Driebanden op het kleine biljart.

Daarnaast heb ik op het grote biljart deelgenomen aan de 3e klasse Driebanden in teamverband.

Als District Arbiter heb ik ook nog een steentje bijgedragen aan de biljartsport en heb ik hierdoor veel geleerd in het biljarten. Er met je neus op staan is heel veel waard!

   

Omar Dekker

Omar DekkerOmar is een echte biljart liefhebber, maar heeft nooit de stap gemaakt zich aan te sluiten bij een biljartclub. De voorkeur in het biljarten ligt bij Omar in het Snooker, en minder bij het Carambole biljarten.

Ook de pooltafel is hem niet vreemd en is hij een geduchte tegenstander om rekening mee te houden.

Samen spelen wij Snooker, Pool en Carambole biljart en genieten wij van het spel op het groene of blauwe laken of op een kleine of grote tafel.

Wij willen u graag enthousiast maken voor de biljartsport en uitnodigen om eens langs te gaan bij een biljartclub bij u in de buurt. Vaak zijn nieuwe leden van harte welkom.

 

Maar u wilde een bericht versturen en wij zullen u dus niet langer ophouden. U kunt uw vraag of opmerking richten aan contact@biljartsporten.nl en wij zullen proberen u binnen twee werkdagen van een reactie te voorzien.

In enkele gevallen kan dit langer duren, maar in alle gevallen komt er een antwoord terug.

 

 

Wij hopen u in ieder geval vaker te mogen begroeten op onze website!

  • John Pechtold (webmaster / designer)
  • Omar Dekker (creative designer / marketing)

 

 

Startpagina (1)