StartpaginaGeschiedenisLibreBandstotenDriebandenKaderKunststotenPoolSnookerPower-SnookerArbitrageHistorische GroothedenWereld-ToppersClubs van NederlandStel jezelf voorSchijnwerperWeb winkelPrijsvraagLeuke biljart weetjesDownloadsSpelletjesAnimaatjesAfbeeldingenGastenboekForumLinks en PartnersContact

         Bol.com logo Link naar Bol.com Bol.com actie link

Biljartvereniging Ons Huis in de schijnwerper!

Biljartvereniging  Ons Huis

Dinxperlo Gemeente Aalten

 

Onze biljartvereniging bestaat nu bijna 35 jaar; een respectabele leeftijd. Als je 35 jaar oud bent ben je in de kracht van je leven en dat geldt ook voor onze vereniging.

Locatie BC Ons HuisIn 2010 hebben we – dankzij de medewerking van vele vrijwilligers – een geweldig kersttoernooi gehouden in het kader van het 25e kersttoernooi.

Dick Jaspers heeft een demonstratie gegeven en enkele proefpartijen driebanden gespeeld. 24 teams namen aan dit toernooi deel; uiteindelijk werd Old Dutch winnaar.

Christiaan te Beest, Franko Speldekamp en Bert Veldhuis zijn de drijvende krachten achter dit toernooi. Franko was al eens benoemd tot lid van verdienste, maar deze keer werd er een officiële oorkonde aan hem uitgereikt.

Leden Ons HuisSinds het seizoen 2010-2011 speelt voor het eerst een kaderteam mee: een van de moeilijkste speltypen en alleen voor diehards te bereiken.

Zij spelen op maandagavond en wij kunnen u van harte aanbevelen eens te komen kijken.

Dit jaar hebben wij ook enkele zogenaamde “grijze” leden mogen inschrijven.

Zij worden door de KNBB officieel geregistreerd en hebben dezelfde rechten als de andere leden; zij mogen alleen niet deelnemen aan competities en wedstrijden die door de KNBB worden uitgeschreven.

Eind november 2011 is het 27e kersttoernooi met 23 teams begonnen. Bent u geïnteresseerd in biljarten in het algemeen en onze vereniging in het bijzonder kijk dan op onze prachtige website www.bvonshuis.nl. Het is de moeite waard !!!

Leden Ons HuisAangezien de financiële situatie rond de Stichting Maatschappelijk Werk Dinxperlo niet rooskleurig is hebben we besloten om in 2011 met eigen financiële middelen de biljartzaal op te knappen.

Dat is met medewerking van vele leden fantastisch gelukt. Op bijgaande foto wordt er het e.e.a. geregeld in verband met deze renovatie. Hopelijk kunnen we met onze actieve vereniging nog jarenlang in het gebouw van “Ons Huis” blijven biljarten.

Namens alle leden,

Ed Abbing, voorzitter B.V. Ons Huis.

2012 (mei) apr mrt febr jan
2011 dec nov
Klik hier om u, en uw vereniging op te geven voor de Schijnwerper!
Startpagina