StartpaginaGeschiedenisLibreBandstotenDriebandenKaderKunststotenPoolSnookerPower-SnookerArbitrageHistorische GroothedenWereld-ToppersClubs van NederlandStel jezelf voorSchijnwerperWeb winkelPrijsvraagLeuke biljart weetjesDownloadsSpelletjesAnimaatjesAfbeeldingenGastenboekForumLinks en PartnersContact

         Bol.com logo Link naar Bol.com Bol.com actie link

De schijnwerper staat op biljartclub Zuilen

Biljartclub Zuilen.
Vorstelijk Complex           
Prinses Beatrixlaan 2, 3554 JK, Utrecht.
www.biljartclubzuilen.com

Biljartclub Zuilen is een actieve 55+ club in Utrecht, waar ouderen dagelijks terecht kunnen om te biljarten. Zowel dames als heren kunnen van 09:30 uur tot 16:30 uur biljarten in de biljartzaal van het Vorstelijk Complex in Utrecht Noord.

 

De vrijdagmorgen, van 10.00 uur tot 12.00 uur, is exclusief voor de dames (nu 4 dames) gereserveerd, zodat zij - vrij van de bekende stuurlui aan wal - op een relaxte manier de kunst van het biljarten kunnen beoefenen. Praten en koffiedrinken is ook één van de beoefende onderdelen…...en meestal is er iemand aanwezig die af en toe wat aanwijzingen geeft op het groene laken.

Op de woensdagavond biljart er een groep (nu 6) van overwegend wat jongere mannen die overdag geen gelegenheid hebben, maar toch graag in de buurt met elkaar willen biljarten.

Wij zijn niet aangesloten bij de KNBB Biljartbond en spelen alleen een onderlinge Libre competitie waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. Momenteel hebben wij zo'n 40 actieve biljartleden.


Wij beschikken over 2 biljarts en op 1 biljart worden ’s middags de wedstrijden gespeeld. Op het andere biljart kan de hele dag vrij worden gespeeld volgens een afhangsysteem. Of je goed of minder goed bent is voor ons niet van belang, iedereen is welkom; gezelligheid en een gemoedelijke sfeer staan altijd voorop!

Enkele keren per jaar organiseren we diverse spelletjesmiddagen, waarvan het Paas- en Kerstbiljart inmiddels tot gewaardeerde en gezellige tradities zijn uitgegroeid, met altijd een verrassing aan het einde en dat is niet alleen 10 over rood…..

Voor informatie kunt u contact opnemen met Peter of Hennie. U kunt natuurlijk ook gewoon eens binnen stappen. Het kopje koffie staat klaar.

Voorzitter: Peter Bouwhuizen: 030-2424173
Secretaris: Hennie Beukers: 030-2431673

Ook op onze website kun u meer informatie vinden: www.biljartclubzuilen.com

Wie weet tot ziens!

 

Startpagina / uw club aanmelden?